Informació

Primers moviments al nostre camp de futbol!

Primer dels grans canvis què tindrem durant tot aquest any, començant pel canvi d'ubicació del bar, que ara se situa des de l'entrada del camp. Anirem informant dels noves obres que es duran a terme durant aquests mesos.

Detall de la junta directiva amb els nostres jugadors!

Per començar la segona part d'aquesta temporada, esperem que plena de grans canvis, des de el dijous 11 de gener tots els nens i nenes del nostre club rebràn per part de la institució, de regal, una samarreta interior pels partits. Esperem que us agradi a tots el detall! Molt bon any!

Proyecte camp d'herba artificial al estiu 2018!

La gespa artificial al camp de futbol, principal inversió del 2018

El ple ordinari de novembre de l’Ajuntament de Vacarisses va aprovar modificacions de crèdit perquè el romanent líquid de tresoreria financi un seguit de millores al municipi.

D’altra banda, es demanarà un préstec de 300.000 euros per a la rehabilitació i reforma amb gespa artificial del camp de futbol, una reivindicació històrica de la població vacarissana.

 

Font: El Mon Terrassa

http://elmon.cat/monterrassa/vacarisses/lasfaltat-al-ventaiol-gespa-artificial-camp-futbol-vacarisses-principals-inversions

Presentació Club Esportiu Vacarisses 2017/18

Dissabte 25 de novembre al migdia en les nostres instal·lacions hem celebrat la presentació dels equips de futbol base de la nostra entitat.

Aquest any ha estat alguna cosa diferent ja que hem presentat els jugadors mitjançant partits entre les diferents categories que tenim així donant espectacle als pares dels nens jugant contra els seus altres companys del club.

Aquest any el club es presenta amb un equip Infantil, dos alevins, un benjamí, un prebenjamín i un equip Femení Aleví Benjamí Prebenjamín Femení.

També s'ha llegit, com a club adherit, el Manifest Institucional per eradicar la violència de genere.

Una altra de les novetats d'aquest any és que el club té un conveni de col·laboració amb el Terrassa FC.

Finalment com és tradicional, en finalitzar les fotos d'equip i club, es va fer una butifarrada popular.

 

#JoTambé per l'eliminació de la violencia de genere

El Club Esportiu Vacarisses s’adhereix al Manifest Institucional per eradicar la violència de gènere
El dissabte 25 de novembre es commemora el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. El Club Esportiu Vacarisses, juntament amb altres federacions esportives, donen el seu suport al Manifest Institucional de la Generalitat de Catalunya.